Hvad er MLF?

Hvad er Multilayer Skum?

Praktisk, brugbart og omkostningseffektiv

Multilayer Skum er en helt ny skumtype i Danmark, der er praktisk, omkostningseffektiv og nemt at arbejde med. Glem alt om besværligt plukskum, vandstråleskåret skum og CNC fræst skum. Her kan du nemt, hurtigt og billigt skære og tilpasse skummet efter dit udstyr, med et professionelt resultat.

 
har du sprøgsmål?
angående Multilayer Skum?

Alt om
Multilayer Skum...

 

Alt om Multilayer Skum

 
q: Hvad er Multilayer Skum

Multilayer Skum er en PE specialskum der er præ-lamineret i lag og kan nemt skæres og formes, så det passer til præcist til dit udstyr, værktøj m.m. Glemt alt om besværligt plukskum der smuldrer, er blødt og kun kan tilpasses i firkanter og så alligevel går fra hinanden efter kort tid. Med multilayer foam får du en mellemhård skumtype, du hurtigt kan tilpasse til dit udstyr, ved at skære rundt om dit udstyr og helt simpelt skrælle skummet i den dybde du ønsker. Multilayer Foam er præ-lamineret i lag af 5 mm og kommer i tykkelser af 30 mm, 50 mm og 70 mm.

Multilayer Skum er god til kuffertindretninger, beskyttelse af udstyr, værktøjs indretninger, pakning og forsendelse af udstyr m.m. Multilayer Foam er også Kaizen Foam og produktet er designet til at hjælpe dig med at opnå maksimal organisering og visuel kontrol på din arbejdsplads. Kaizen Foam adskiller mellem lagene og skaber en perfekt pasform til alle dine værktøjer i skuffer og på vægge. Perfekt til kontorer, hjemmet og butikker til at organisere skuffer eller værktøjskasser..

 
q: Hvor nemt er det at skære Multilayer Skum?

Multilayer FSkum er et fantastisk produkt. Du kan skære Multilayer Skum med en hobbykniv eller med en stiksav. Tegn emnet op ved hjælp af et omrids med en touch og skær derefter med en hobbykniv i den tykkelse dit udstyr har. Derefter kan du let skrælle skummet af. Du kan skære i lag af 5 mm..

Multilayer Foam
 

Hvert lag er lavet i 5 mm, så du kan skære i dybder af 5 mm. Brug kniv eller stiksav til at skære og skræl skummet af.

 
q: Flerfarvet skum

Vi tilbyder Multilayer Skum i flere farver hvor det øverste lag fås i blå, gul, rød eller grøn. Med flerfarvet skum skaber du en kontrast mellem det øverste lag og de endre lag. På den måde kan du nemt se om noget af dit udstyr mangler, eller hvor dit udstyr skal placeres.

Farvet skum
 
q: Hvad kan jeg bruge Multilayer Skum til?

Du kan bruger Multilayer Skum til alt hvor du gerne vil have styr på dine ting. Det kan være lige fra indretning af værktøj til værktøjsvogne og værktøjskufferter, til indretning af skuffer på kontoret. Eller hvad med at få styr på dit køkkengrej, smykker, ure m.m.

Med Multilayer Skum kan du nemt og hurtigt skære skummet så det passer præcist til dit udstyr

 
q: Kan jeg få MLF skumplader på mål?

Ja. Vi tilbyder MLF skumplader skåret efter dine mål. Se mere her

MLF Plader skåret på mål

 
q: Kan jeg få en prøve?

Vi tilbyder et lille prøvekit hvor du selv kan prøve hvor nemt. Bestil et sæt prøveskum her

Bestil prøveskum

 
 
Til Top