Multilayer skum til værktøj

Multilayer Skum er et fantastisk produkt designet til at hjælpe dig med at opnå maksimal organisering og visuel kontrol over dit værktøj! Multilayer skum er lavet i prælimet lag, hvor du let kan skære og skrælle skummet så det passer perfekt til omridset af dit værktøj. Dette i skuffer, arbejdsborde, værktøjskasser m.m.. Vi tilbyder standard arkstørrelse i 800 x 600 mm og i tykkelse på 30 mm, 50 mm og 70 mm. og også 800 x 450 mm og i tykkelse på 30 mm, 50 mm og 70 mm. Hvis du har brug for andre størrelser så kan vi også levere dette.

Vi tilbyder også Multilayer skum skåret efter dine mål så det passer præcist til dit behov. Alle vores skumplader kommer i plader på 2.500 x 1.200 mm. 

Organiser dit værktøj

Organiser dit værktøj ved hjælp af holdbare skumindsatser uden CNC-skæring

  • Spild ikke tid på at lede efter dit værktøjer.
  • Formskåret skum tilpasset dit værktæj
  • Lav fingerhuller så dit værktæj er nemt at få ud
  • En fantastisk måde at få styr på alt dit værktøj

Multilayer Skum i plader

Multilayer Foam også kaldet Kaizen foam. Få styr på alt dit værktøj og får det organiseret så det er til brug! Dette gør-det-selv kit "Cut and Peel Foam" er også kendt som Kaizen Foam. Du skal blot tegne et omrids om dit værktøj, og derefter skære skummet i værktøjets dybde og skræl derefter skummet af. Perfekt til visuel kontrol på arbejdspladser, værksteder, kontorer m.m.